Vëzhgim

Google+ mund të kalojë rrjetet Twitter dhe Linkedin

Aug 6 2011
0 Shpërndarje
Google+ mund të kalojë rrjetet Twitter dhe Linkedin

Raporti, i bazuar në një sondazh në Bloomberg dhe YouGov, ku  1,003 adoleshentë amerikanë ishin pjesëmarrës, zbuloi që 71% e  adoleshentëve amerikanë përdorin rrjetin Facebook, por, pas një viti, ky numër mund të shënojë rënie në 69%. Në mesin e njerëzve që i përdorin të dy shërbimet, Facebook dhe Google+, 30% thonë që ata planifikojnë që ta ndërpresin kohën të cilën e shpenzojnë në Facebook. Sidoqoftë, 31% e përdoruesve të Google+ thonë që ata i kanë braktisur llogaritë e tyre në Google+ ose kurrë s’kanë postuar në ato llogari.

Sidoqoftë, Twiter dhe Linkedin mund  të vazhdojnë të rriten.

Twitter mund të përfshijë 3% më tepër amerikanë, duke arritur kështu në 20% në tërë Shtetet e Bashkuara. Linkedin, i cili pritet që të shtojë 2%, mund të mbërrijë në 20%. Ndërsa, 45% e të përgjigjzrve që janë regjistruar në Google+ thane që ata e kanë lexuar çdo ditë përmbajtjen në këtë rrjet. Për rrjetin Facebook./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>