Softuer

Google nderon autorin e famshëm Jules Vernes

Publikuar , 08 Shkurt 2011
0
Google nderon autorin e famshëm Jules Vernes

Në shenjë respekti për shkrimtarin që solli në skenë libra të mahnitshëm si “Njëmijë mile nën det” dhe “Një udhëtim drejt qendrës së Tokës”, Google ka paraqitur gjatë ditës së sotme një logo speciale dhe interaktive, që ju mundëson përdoruesve të klikojnë në butonin anash saj dhe të futen në ujërat e detit përmes logos së Google që emiton pamjet e mundshme nga një nëndetëse për të hulumtuar thellësitë.

Për ata që nuk e kanë provuar ende keni parasysh se aty mund të gjeni edhe thesar, monstrum të frikshëm dhe disa korale në formë të diçkaje që përfaqëson një logo. Hulumtoni, hulumtoni…

LEXO EDHE:  Çudia e Gmail, mund të dërgoni e-mail-e përmes e-mail-eve