Lajmet

Google ndryshoi emrin e Android Wear në Wear OS

Publikuar , 15 Mars 2018
0
Një faqe e Google ka konfirmuar ndryshimin. Wear OS ka një slogan të ri: “Bëjeni që çdo minutë tja vlejë.” Google ndryshoi emrin e Android Wear në Wear OS

Marka e Android Wear u prezantua për herë të parë në 2014-ën ndërsa sot u zëvendësua me një emër të ri: Wear OS.

Një faqe e Google ka konfirmuar ndryshimin. Wear OS ka një slogan të ri: “Bëjeni që çdo minutë tja vlejë.”

Platforma e cila funksionon në Android dhe iOS, numrin më të madh të përdoruesve nga sistemi operativ i vetë Google.

Por në 2017-ën, sipas gjigantit të motorit të kërkimit, 1 në 3 përdorues përdorte një iPhone.

Sot mbi 50 fytyra të Android Wear (Wear OS) kanë goditur tregun ndërsa markat e njohura të modës kanë gjetur hapësirë në ekosistemin e ri.

Pritet që Google të flasë më shumë rreth ambicieve të sistemit të ri operativ në Konferencën e Zhvilluesve I/O. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Kompanisë Amerikane i jepet leje nga qeveria për të bërë tregti me Huawei