Lajmet

Google në heshtje hap listën për pritje për ftesat e eventit të lëshimit të Google Glass

Publikuar , 17 Nëntor 2013
0
Google në heshtje hap listën për pritje për ftesat e eventit të lëshimit të Google Glass

google glassGoogle ka lëshuar në heshtje një formë të re për t’iu mundësuar “banorëve” të Google që të njoftohen kurdo që dërgohen ftesat për ngjarjen e lëshimit të syzeve Google Glass.

Në këtë formë kërkohet të shkruhet emri, e-maili, shteti dhe pse jeni të interesuar në këtë pajisje.

Google thotë që do të “ju bëjë me dije nëse hapet një vend” por shton që ata “do të pëlqenin që të ftojnë çdokënd” por ne nuk mund të garantojnë ftesa për momentin.

Më parë, Google kishte hapur mundësinë për blerje të këtyre syzeve për pjesëmarrësit në Google I/O dhe më pas hapi një garë për #sikurt’ikishasyzet.

Google po ashtu së fundi përfundoi një reklamë që iu mundësonte Hulumtuesve të Syzeve që të ftojnë tre shokë tek programi për këto syze. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Google prezanton telefonët e rinj më 15 Tetor

Lajmet e fundit>