Vëzhgim

Google ofron vegël për menaxhimin e emrit online

Publikuar , 16 Qershor 2011
0
Google ofron vegël për menaxhimin e emrit online

Vegla, “Me on the Web” (Unë në ueb) tani është duke përfshirë panelin e Google në mes të informacionit të llogarisë dhe analitikave. Nuk është qëllimi që të jetë një tjetër çështje për privatësi.

“Identiteti online është i përcaktuar jo nga ajo se çfarë poston, por gjithashtu nga ajo që tjetër postojnë për ju – nëse ju përmendeni në një postim në blog, etiketoheni në foto ose në një përditësim publik  të statusit” shpjegon Google.

Paneli i ri ju përkrah juve që të mbani tabe në këto përmendje duke rregulluar lajmërimet e kërkimit për pika të të dhënave të përfshira në profilin tuaj në Google, si emrin tuaj dhe email adresën. Ka qenë e mundur që të bëhet rregullimi i lajmërimeve të tilla duke përdorur seksionin tjetër të panelit, por tani kërkon më pak klikime.

Vegla e re nga Google përfshin lidhjet për burimet për menaxhimin e identitetit online dhe largimit të përmbajtjes së padëshiruar.

Një nga hapat e parë që duhet ndërmarrë për të përdorur këtë vegël të Google është “Krijimi i një profili në Google”./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë