Vëzhgim

Google orienton përdoruesit larg trafikut

Publikuar , 07 Mars 2011
0
Google orienton përdoruesit larg trafikut

“Ju nuk duhet të bëni gjë për t’u drejtuar përreth trafikut; vetëm filloni navigimin siç e keni bërë normalisht,  ose nga aplikacioni për navigim ose nga brenda Google Maps,” tha Google në një postim në blog.

Deri tani, Google tha që aplikacioni i vet do të mund të përzgjedhte përgjithësisht aplikacionin më të shpejtë të mbështetur në trafikun e supozuar, por nuk do të merrte kushtëzime në llogari.

Aplikacioni duhet të orientojë përdoruesit larg trafikut, tha Google.

Ndërmarrja tha që veçoria e re është duke u shtuar në Evropë dhe Amerikën Veriore në vende ku ndodhen të dhënat kthesë-për-kthesë dhe trafikun në kohë reale. Ajo shtoi më tej që nuk mund të sigurojë që do të jetë gjithmonë e saktë.

“Mbani në mend që ne nuk mund të ju sigurojmë që navigimi do të jetë i mundshëm për të gjetur një rrugë më të shpejtë, por do të provojë gjithmonë për t’ju dërguar sa më shpejt që të jetë e mundur,” tha Google./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>