Harduer

Google Phone

Publikuar , 18 Janar 2010
0
Google Phone

Shumë shpejt pritet që Google Phone, pasardhës i Nexus One, të jetë telefoni i radhës nga Google. Fabrikuesit janë HTC e Motorola sipas një projekti të Google.

Telefoni karakterizohet nga prezenca e një tastiere komplete për ti shërbyer me shumë personave të sektorit të biznesit, konkurencë direkte me Blackberry të RI.

Nuk ka informacione zyrtare për këtë produkt të ri, që sipas disa zërave mund të quhet Shadow ose dhe mbase Nexus Two, por të gjitha zërat i referohen një produkti i fabrikuar nga HTC dhe me një sistem operimi Android 2.1.

Pas të gjitha zërave të pakonfirmuara ky model mund të jetë pasardhësi i  Motorola Shadow i cili shihet dhe në foto .

Megjithatë nuk është ende e sigurtë nëse Shadow dhe Nexus Two janë i njëjti produkt.

LEXO EDHE:  Përditësoni iPhone 5 menjëherë ose telefoni juaj del jashtë funksioni