Biznes

Google Play Store tani mundëson kthimin e parave brenda dy orëve

Publikuar , 25 Gusht 2014
0
Google Play Store tani mundëson kthimin e parave brenda dy orëve

qb43mv646zyz1huw31w2Ekzistojnë mënyra të marrjes së parave prapa pas kryerjes së blerjeve brenda 15 minutave të parë në dyqanin Google Play, por Google së fundi zgjeroi këtë në dy orë – e këtë gjë e bëri disi në fshehtësi.

Në Android Police është duke u raportuar për një ri-financim “të çastit” brenda 15 minutave, ne të gjithë kemi dëgjuar se është duke u zgjeruar në dy orë për shumicën e aplikacioneve dhe lojërave me pagesë.

Në vend se të shkoni në faqen e porositjeve në Google Play, hapni Google Play në pajisjen tuaj Android dhe prekni refund. Google zyrtarisht nuk e mbështet këtë opsion dhe ende liston 15 minutëshin si periudhë të nënkuptuar për marrjen e parave. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Rishikohen limitet e teknologjisë 5G