Softuer

Google po synon më shumë ngjarje sportive “live në YouTube”

Publikuar , 23 Shkurt 2011
0
Google po synon më shumë ngjarje sportive “live në YouTube”

Përmes shërbimeve të saja të transmetimit të drejtpërdrejtë Google shfaqi një ndeshje të drejtpërdrejtë të Premier Ligës së kriketit në Indi, dhe përdoruesit mesatarisht shpenzuan 40 minuta në secilën lojë. E që është një shifër mjaft e lartë krahasuar me 15 minutat që përdoruesit shpenzojnë gjatë shikimit të videove të zakonshme në YouTube.

Google siç duket tani po shikon mundësinë për të shfrytëzuar më mirë edhe rritjen e të të të hyrave nga reklamat dhe madje vet drejtori i përmbajtjes që ishte në partneritet me Google, Asia Gautam Anand shpjegoi se kontrata me YouTube me Premier Ligën Indiane gjithashtu i ka sjellë një porcion të të hyrave kompanisë Google nga transmetimet televizive dhe nga ueb faqja zyrtare e ligës. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Google lançon versionin e aplikacionit të kërkimit për përdoruesit me akses të kufizuar në internet