Biznes

Google publikoi një demo të Android for Work

Publikuar , 03 Nëntor 2016
0
Google publikoi një demo të Android for Work

work2-1440x847Android for Work është një zgjidhje fantastike për ata që duan të mbajnë më vehte informacione personale nga ato profesionale.

Aktivizimi i këtij funksionaliteti do të thotë se aplikacionet e punës do të jenë veçmas aplikacioneve personale si dhe u jep më shumë kontroll administratorëve në aplikacione e punës.

Kur u lançua, Android for Work ishte një mesele e vërtetë. Që ta provonit së pari u duhej të paguanit një abonim në suitën e aplikacioneve të produktivitetit dhe më pas të kalonit përmes 10 konfigurimeve të ndryshme.

Për të përmirësuar këtë imazh të shëmtuar Google lançoi një demo e quajtur “Android Management Experience.” Esencialisht është një uebsajt me disa opsione i cili ju ofron një panoramë të përgjithshme të Android for Work.

Opsionet janë minimale por mjaftojnë për të kuptuar çfarë ofron Android fo Work. Një prej tyre është menaxhimin e telefonit nga uebfaqja.

Projekti i shërben qëllimit mësë miri duke lehtësuar dukeshëm vënien në funksion të Android for Work. Për më tepër ju ftojmë të ndiqni demon. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Google Calendar probleme në mbarë botën