Lajmet

Google Search në Android me funksion kërkimi edhe në Google Drive

Publikuar , 24 Shkurt 2017
Google Search në Android me funksion kërkimi edhe në Google Drive Photo Source: Google

Google tha ditën e sotme se përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë skedarë dhe të dhëna në shërbimin cloud drive motori i kërkimit.

Pak javë më parë Google gjithashtu shtoi një funksionalitet kërkimi në aplikacionin Android të Drive. Prandaj kërkimi ishte i mundur vetëm përmes aplikacionit.

Tani thjesht duke kërkuar nga aplikacioni Google në telefon, pasi të keni klikuar “In Apps” do të merrni të dhënat që korrespondojnë me emërtimin. Sigurohuni të keni instaluar versionin më të fundit të Google Drive. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Bie Google në mbarë botën përfshirë YouTube dhe Gmail