Lajmet

Google Search tani do të rekomandojë ngjarje të bazuara në interesat tuaja

Publikuar , 29 Korrik 2018
0
Kërkoni me terma "ngjarje pranë meje" ose "koncert falas" dhe një listë do t'i kthehen agregateve nga një sërë vendesh të ndryshme. Google Search tani do të rekomandojë ngjarje të bazuara në interesat tuaja

Google ka përditësuar mënyrën e zbulimit të ngjarjeve në Search, duke shtuar veçori të reja që personalizojnë rezultatet dhe ju ofrojnë më shumë informacione kyçe rreth ngjarjeve në rezultatet e kërkimit.

Tani kur kërkoni një ngjarje dhe klikoni në të, do të paraqitet një pasqyrë që tregon detaje si kostot e biletave, rishikimet e vendit, kohën dhe vendndodhjen.

Ju mund të ruani ngjarjet për t’u rikthyer më vonë, ose klikoni përmes tyre për të blerë bileta nëpërmjet shitësve të ndryshëm si StubHub dhe Ticketmaster. Përditësimi i ri mbulon të gjitha llojet e ngjarjeve, si koncerte, festivale lokale, klasa gatimi dhe ngjarje muzesh.

Kërkoni me terma “ngjarje pranë meje” ose “koncert falas” dhe një listë do t’i kthehen agregateve nga një sërë vendesh të ndryshme.

Ekziston gjithashtu një skedë “Për Ju” që duhet të japë ngjarje të bazuara në interesat tuaja personale, me kategori si vrapimi, gatimi dhe fotografimi.

Google ka ofruar mjete për organizatorët që të shënojnë listat e ngjarjeve të tyre, kështu që ju duhet të shihni ngjarje të mëdha, por edhe takime më të vogla që ndodhin në lagjen tuaj, siç mund të përmendim një klasë vallëzimi lokale.

Google thotë se ngjarjet e reja të kërkimit do të shfaqen fillimisht gjatë ditëve të ardhshme për ata në SHBA. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Google Play Store përsëri lejon penetrimin e maluerëve kriptografike

Tags >

Google
Lajmet e fundit>