Biznes

Google Shared Spaces vetëm sa ka filluar

Publikuar , 20 Dhjetor 2010
0
Google Shared Spaces vetëm sa ka filluar

Si punon Shared Spaces?

Së pari shkoni në galeri dhe shikoni veglën që ju do të dëshironi ta përdorni për Shared Spaces. Pastaj ftoni të tjerët që t’i bashkohen Shared Spaces nga lidhja (ang. link) që ju e shpërndani tek ata. Në Shared Spaces ekziston mundësia edhe për bisedime.

Shared Spaces është një paisje që mund të jetë shumë frytdhënëse në mundësinë e bashkëpunimeve veçanërisht për ata që punojnë në largësi.

Përdoruesit e zakonshëm mund të krijojnë vegla në Shared Spaces duke përdorur Javascript./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Lyft del në bursë, vlerësohet me 25 miliardë dollarë

Lajmet e fundit>