Lajmet

Google shton kërkimet me zë në “Ok Google” në versionin beta të Chrome

Mar 1 2014
0 Shpërndarje
Google shton kërkimet me zë në “Ok Google” në versionin beta të Chrome

googlegettyRaportohet se Google ndërtuar “Kërkimin e Zërit” të brenda ndërtuar në versionin beta të shfletuesit Chrome. Shtojca e fundit në versionin beta të Chrome për Windows, Mac dhe Linux do t’iu mundësojë përdoruesve që të bëjnë kërkime me zë thjesht duke thënë “Ok Google”.

Sipas Tech Crunch, veçoria e re iu mundëson përdoruesve po ashtu që të vendosin rikujtues dhe alarme në Google Now dhe të kryejnë kërkime lokale dhe të marrin udhëzime.

Deri tani, përdoruesit e Chrome duhej ta përdornin shtojcën Hotword të Kërkimit me zë të Google për të mundësuar funksionimin e njëjtë, për me përditësimin, ata tani thjesht do të mund ta hapnin një tab të ri në Chrome ose në faqen Google.com dhe të fillojnë kërkimin me zë. Sipas raportimeve kërkimi me zë do të punojë në anglisht për momentin dhe mbështetja për sistemin operativ Chrome së shpejti pritet të arrijë. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>