Vëzhgim

Google të paguajë 25,000 dollarë si dënim

Publikuar , 16 Prill 2012
0
Google të paguajë 25,000 dollarë si dënim

Sipas një padie të datës 13 prill nga Komisioni Federal për Komunikime (FCC), për muaj të tërë, Google pengoi dhe shtyu hetimin, që përfshinte emaila, porosi tekstuale dhe material tjetër privat të grumbulluar me shërbimin lokal Street View të ndërmarrjes.

Google, me një vlerë në treg prej 203.5 miliardë dollarë, i mbrojti ndërlidhjet e veta me agjencinë.

“Ne punuam në mirëbesim për t’iu përgjigjur pyetjeve të FCC-së përgjatë pyetësorit dhe ne jemi të këmnaqur që ne kemi përfunduar që ne e kemi përmbushur ligjin,” tha ndërmarrja në një deklaratë me email.

Google tha që nuk ishte “gjetur të jetë shkelur ndonjë ligj” në hetimin e kryer nga FCC.

Në një deklaratë të dërguar me email gjatë të dielës, Google tha: “Ne nuk pajtohemi me karakterizimin e FCC-së për bashkëpunimin tonë në hetimin e tyre dhe do të dorëzojmë një përgjigje.”/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë