Analiza

Google Voice: Një numër për t'i menaxhuar të gjithë

Publikuar , 09 Mars 2010
0
Google Voice: Një numër për t'i menaxhuar të gjithë

Google Voice vendos një numër telefoni për të menaxhuar të gjithë numrat tuaj dhe ju lejon gjithashtu të menaxhoni shërbimet tuaja zanore online. Numri është i lidhur me ju jo me një vendndodhje gjeografike, një aparat specifik apo me një adresë IP.

Shërbimi ju lejon të devijoni telefonatat në telefona të ndryshëm, të regjistroni urime dhe të përditësoni informacionin e kontakteve brendapërbrenda apo me mjete të tjera të Google. Google Voice ka pak defekte, por një shërbim që menaxhon linjat telefonike të shumëfishta në jetën tonë duhet të ketë një tërheqje universale.

LEXO EDHE:  Çdo gjë që dimë rreth Samsung Galaxy S11