Lajmet

Google Wallpapers, aplikacioni më i ri i gjigandit të motorit të kërkimit në Android

Publikuar , 22 Tetor 2016
0
Google Wallpapers, aplikacioni më i ri i gjigandit të motorit të kërkimit në Android

google-wallpapersWallpapers është një aplikacion i ri Android nga Google i cili ofron funksionalitete të përafërta me aplikacioni e sfondeve të ndërtuar në telefonat Google Pixel.

Ndërkohë që shumë smartphone shiten me aftësi për të ndryshuar sfondet, dhe disa nga to madje kanë edhe vende për të shkarkuar sfonde falas, të tjerë nuk kanë apo nuk ofrojë sfonde sipas shijeve tuaja.

Aplikacioni Google Wallpapers për Android

Aplikacioni Wallpapers nga Google kërkon vetëm një leje – të ketë hyrje tek foto, media dhe skedarët – e cila duket e arsyeshme duke marrë parasysh se çfarë funksioni ka aplikacioni.

Aplikacioni ofron sfonde të zgjedhur të renditur në kategori të ndryshme. Kategoritë që mbështeten për momentin janë Toka, Peizazhe, Pamje qyteti, Jeta, Strukturë dhe Sfonde Live.

Ju mund të shfletoni zgjedhjet me një prekje, dhe të vendosni çdo sfond që juve ju duket interesant si sfond për pajisjen tuaj me 2 prekje shtesë (Një tek imazhi, dhe tjetri tek butoni që e vendos si sfond).

Ndërkohë që kjo është shumë interesante, pasi ju merrni hyrje në qindra sfonde të bukura në pajisjen tuaj, Wallpapers ofron edhe një funksionalitet tjetër interesant. Ju mund të vendosi sfonde të një kategorie automatikisht.

Cikli është i vendosur për 24 orë pas të cilit një imazh rastësor zgjidhet , shkarkohet, dhe vendoset si sfond i pajisjes për periudhën tjetër 24-orëshe. Kështu nëse ju pëlqejnë sfondet e rinj, ju mund të aktivizoni vendosjen automatike të sfondeve të aplikacionit Wallpapers.

Aplikacioni përdor shumë RAM. Nëse pajisja juaj nuk ka RAM, ju mund të doni të provoni një aplikacion si Muzei në vend të tij. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Video të rreme rreth koronavirusit tërheqin miliona shikime në YouTube

Tags >

Google