Lajmet

Google zbulon aplikacionet dhe lojërat e vitit

Nga: PCWorld
Publikuar , 30 Nëntor 2021
Shumica e aplikacioneve fituese këtë vit kanë të bëjnë kryesisht në kujdesin personal. Google zbulon aplikacionet dhe lojërat e vitit

Çdo vit Google zbulon aplikacionet dhe lojërat më të mira të cilat ofrojë eksperienca unike ose kreative. Nuk është vetëm Google por edhe përdoruesit ata që votojnë fituesit në këtë listë.

Për herë të parë në përpjekje për të inspiruar inovacionin në këto platforma, Google zbuloi edhe aplikacionet dhe lojëratnë tabletë, dhe sistemet operative Wear OS dhe Google TV.

Shumica e aplikacioneve fituese këtë vit kanë të bëjnë kryesisht në kujdesin personal. Çdo vend i botës ka një listë ndryshe për aplikacionet dhe lojërat më të mira.

Më poshtë gjeni listën e aplikacioneve dhe lojërave më të mira sipas Google.

10 Aplikacionet më të mira

 1. Amazing Talker
 2. Balance
 3. Blossom
 4. BoldVoice
 5. Clementine
 6. Clubhouse
 7. Colorize
 8. Daily Bean
 9. Meditation for Sleep
 10. Expand

Aplikacionet më të mira për tabletët

 1. Canva
 2. Concepts
 3. Houzz

Aplikacionet më të mira për WearOS

 1. Calm
 2. MyFitnessPal
 3. Sleep Cycle

Aplikacionet më të mira për Google TV

 1. Disney+
 2. ESPN
 3. Tubi

Lojërat më të mira

 1. League of Legends
 2. Marvel Future Revolution
 3. Pokemon UNITE
 4. Rouge Land
 5. Suspects: Mistery Mansion

Lojërat më të mira për tabletët

 1. Chicken Police
 2. League of Legends
 3. My Friend Pedro
 4. Overboard!
 5. The Procession to Calvary

/PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  AirTag po përdoret masivisht për përgjimin e njerëzve