Lajmet

Google zgjat thirrjet pa pagesë përgjatë Gmail-it

Publikuar , 27 Dhjetor 2012
0
Google zgjat thirrjet pa pagesë përgjatë Gmail-it

GmailNjerëzit që e përdorin Gmail-in për të bërë thirrje pa pagesë në Amerikën Veriore do të jenë në gjendje që të bëjnë këtë gjë edhe për një vit tjetër.

Google tha në një postim në blog që do të zgjaste shërbimin për thirrje shtëpiake në vitin 2013. Në këtë postim u mbrojtën edhe vlerat e ulëta për thirrjet ndërkombëtare.

I lëshuar në verën e vitit 2010 si një alternativë për Skype, shtojca për thirrje e Google iu mundëson njerëzve që të bëjnë thirrje në çdo telefon mobil ose të bëjnë biseda përgjatë seksionit për Chat në Gmail.

Shërbimi është në dispozicion për disa shtete (tek pjesa “show all rates”). (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Shkëlqimi dhe rënia e telefonëve Sony

Tags >

Gmail
Lajmet e fundit>