Biznes

Google blen zhvilluesin e lojërave sociale SocialDeck

Aug 31 2010
0 Shpërndarje
Google blen zhvilluesin e lojërave sociale SocialDeck

SocialDeck kryesisht bënë lojëra multiplayer që mund të luhen nga një numër i lojërave përgjatë rrjeteve sociale dhe pajisjeve të dorës si iPhone dhe BlackBerry.

Nuk ka detaje rreth asaj sesa ka kushtuar blerja e SocialDeck nga Google, por me të gjitha blerjet e fundit, nuk mund të jetë e çuditshme nëse shumë shpejt do të shohim planet e Google për rrjetet sociale, dhe një gjë është e sigurt se do të shohim fokusim në lojëra.

Lajmet e fundit>