Lajmet

Google ka prezantuar Voice Mobile të ri në dyqanet e APPLE

Publikuar , 14 Shtator 2010
0
Google ka prezantuar Voice Mobile të ri në dyqanet e APPLE

Një vit më parë Apple pati hequr të gjitha Google VoiceMobile apps nga dyqanet e iTunes duke thënë se Apps Google po e dyfishon funksionalitetin e iPhone-it.

Ka pasur shumë thashetheme lidhur me heqjen e këtyre produkteve nga dyqanet e iTunes, por tani në bazë të zhvillimeve të reja ka mundësi që GV mobile+app të vendoset prap në këto dyqane.
Sean Kovacs nga Google Voice tha se është në komunikim të rregullt me Apple lidhur me Google VoiceMobile dhe ata deklaruan se GoogleVoiceMobile si app është fshirë njëher andaj nuk mund të kyqet dy herë me app, kështu që kësaj here suksesin e saj mund ta vërtetoj me versionin e ri GV Mobile.

Rreth një javë pas pas lansimit me shpresë që të ketë sukses, do të ketë një “ditë të lirë” që do tu lejojë klientëve të mëparshëm për të shkarkuar app përsëri, por nuk do të ketë një update për versionin e vjetër.

LEXO EDHE:  Ipervox, një ëndërr Shqiptare për një Silicon Valley në Ballkan e bërë realitet