Analiza

Google: Më shumë se 4 milionë shkarkime në treg

Publikuar , 20 Dhjetor 2010
0
Google: Më shumë se 4 milionë shkarkime në treg

Google thotë që kategoritë që mbizotërojnë në instalime të këtyre aplikacioneve përfshijnë Udhëheqësit e Projektit, CRM (Udhëheqësit e lidhjeve në mes të shfrytëzuesëve) dhe Financa dhe Kontabilitet. Top dhjetë aplikacionet e shkarkuara me radhë janë Manymoon, Insightly, Zoho CRM, Aviary Design Suite, Mavenlink, Outright, MailChimp, RapidTask, Insync dhe myERP.com.

Ende s’është e qartë vlera e parave që zhvilluesit mund të marrik nga tregu. Të gjitha aplikacionet e vendosura në listë ofrojnë një plan të lirë; disa pagesa nëse kalohet numri i caktuar i përdoruesëve. Do të ishte interesante të shihet se sa përqind e përdoruesëve janë duke shkarkuar aplikacione me pagesë dhe sa përdoruesë janë duke shkarkuar aplikacione falas në treg. Një pikë me vlerë mund të ishte se sa aktivisht janë duke u përdorur këto aplikacione posa shkarkohen. /pcwordalbanian

LEXO EDHE:  Interneti celular, Shqipëria ndër vendet me koston më të ulët për GB

Lajmet e fundit>