Lajmet

Google pregatitet për makeup

Publikuar , 26 Nëntor 2009
0
Google pregatitet për makeup

Grupe të vogla kërkuesish të google kanë parë dizainin e ri si pjesë e programit për testim të kompanisë, por jo kushdo mund të aksesojë këtë ndërfaqe. Këtë të Mërkurë, Gizmodo poblikoi disa ndihma për të detyruar Google të paraqesi faqe të reja, për të marrë disa pamje të para të ndërfaqes së re të Google. Disa prej jush mund të kenë hasur rezultatet e ndërfaqes së re edhe pa i kushtuar vëmendje këtyre kushteve.

Gjëja e parë që do të vini re është manuja që ndodhet majtas, e cila paraqet opsionet e kërkimit të google, kjo me ngjyra të plota dhe pozicion permanent. Kriteret e kërkimit gjithashtu shfaqin nënkategori të cilat mund të hapen apo të mbyllen si në pemën e Windows Explorer.
Shiriti i kërkimit në pjesën e sipërme të faqes ka një buton të madh blu me të shkruajtur “Search” në vend të butonit gri që tani zë atë vend.

LEXO EDHE:  Apple iOS 13 shfaq problem me karikuesat wireless