Analiza

GPS portabël nga Nextar jep shembullin

Publikuar , 14 Janar 2010
0
GPS portabël nga Nextar jep shembullin

Gjatë procesit mund të zgjidhni rrugën që preferoni (të thjeshtë, ekonomike, të shkurtër apo të shpejtë).Megjithatë, pasi njësia ka llogaritur rrugën tuaj, e vetmja mënyrë e qartë për ta ndryshuar këtë duket se është të rihapni menynë dhe të zgjidhni një tjetër lloj rruge e të rishkruani adresën.

Drejtimet zanore janë mjaft të fuqishme; pajisja mund të shqiptojë edhe emrat e rrugëve. Në përgjithësi ofronte rrugë shumë të mira, përveç ndonjë ngecje të rastit (në një rast më drejtoi të dilja nga një autostradë dhe më pas të kthehesha në të përsëri). Gjithmonë më bëri të arrija shpejt në destinacion.

Pajisja ka një slot SD dhe mund të luajë MP3 dhe të shfaqë imazhe. Ndryshe nga disa rivalë më cilësorë, nuk ofron asistencë korsie. Por, nga ana tjetër, ju tregon sinjalet rrugore aty ku janë, ndërsa në kryqëzime fshin tabelat që nuk ju duhen.

LEXO EDHE:  Apple favorizon aplikacionet e saj në rezultatet e kërkimit të App Store: Raport