Siguri

Hakerët kosovarë iu kundërpërgjigjen serbëve

Publikuar , 02 Mars 2010
0
Hakerët kosovarë iu kundërpërgjigjen serbëve

Ueb faqja www.boristadic.org është sulmuar gjatë ditës së sotme nga hakerët kosovarët të emëruar Kosovo Hackers Group, të cilët në këtë ueb faqe kanë vendosur logon e grupit si dhe mbishkrime në gjuhën angleze (në momentin e shkrimit të artikullit, mbishkrimet janë ende të pranishme në këtë ueb faqe).

Sipas përfaqësuesve të këtij grupi, kjo ka ndodhur për shkak të sulmit të djeshën ndaj ueb faqes zyrtare të Presidentit të Kosovës, dhe në shenjë hakmarrjeje ueb faqja e presidentit serb është jofunksionale.

LEXO EDHE:  Twitter ndalon të gjitha reklamat politike