Siguri

Hakerët shqiptar iu kundërpërgjigjen sulmeve të hakerëve serb!

Publikuar , 07 Mars 2011
0
Hakerët shqiptar iu kundërpërgjigjen sulmeve të hakerëve serb!

Hakerët shqiptar iu kundërpërgjigjën me sulmimin e ueb faqes së operatorit mobil serb Mobi4You (www.mobi4you.com), e cila ende vazhdon të jetë e kontrolluar nga hakerët shqiptar. 

Hakerët më parë kishin paralajmëruar shumë ueb faqe shqiptare për siguri të dobët por duket se kjo nuk kishte kryer punë. Ueb faqja e Mobi4You u sulmua nga dy grupe hakerësh shqiptar; KHS (Kosova Hackers Security) dhe AHG (Albania Hackers Group).

www.mobi4you.com tani në faqen kryesore ka një fotografi të flamurit të Kosovës dhe Shqipërisë dhe nën të renditen emrat e anëtarëve të grupeve të hakerëve. Ndërsa po të njëjtit hakerë kanë paralajmëruar edhe sulme tjera në ditët në vazhdim.

LEXO EDHE:  Hakohet llogaria në Twitter e shefit të Twitter

Lajmet e fundit>