Lajmet

Hakerët shqiptar sulmojnë faqen “travel.rs”

Feb 2 2012
0 Shpërndarje
Hakerët shqiptar sulmojnë faqen “travel.rs”

Personat që besohet se qëndrojnë pas këtij sulmi kanë emrat e koduar, si respawN, Pow3rHacK, Cinzo, doctor, MendY.

Përveç sulmit, hakerët kanë vendosur edhe një këngë e cila i ka “çmendur” serbët, pasi që teksti i kësaj kënge thotë se Mitrovica nuk do të shitet, se ajo është shqiptare, siç ka qenë gjithmonë, dhe se 28 nëntori po afrohet, dita kur të gjithë shqiptarët do të bashkohen. / Telegrafi /  

 

Lajmet e fundit>