Softuer

Hakeri i iPhone, punësohet në Apple

Aug 27 2011
0 Shpërndarje
Hakeri i iPhone, punësohet në Apple

Emri i vërtetë i Comex është Nicholas Alegra, dhe ai vije nga Chappaqua, New York, SHBA dhe ka qenë përgjegjës për jailbreak të iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad 2 dhe iPod Touch. 

Comex së fundi ka bërë të ditur në Twitter se ai do të fillojë punën si praktikant në Apple. Ai në fakt nuk është haberi i parë i iPhone që është punësuar nga një kompani e madhe, pasi së fundi kemi dëgjuar se GeoHot ka gjetur një punë në Facebook dhe Steve Kondik, themeluesi i CyagenMod është punësuar nga Samsung. /pcworldalbanain

Lajmet e fundit>