Ja se si

Hapni menynë në Ubuntu duke përdorur sustën Windows

Publikuar , 18 Qershor 2011
0
Hapni menynë në Ubuntu duke përdorur sustën Windows

Më poshtë mund të shihni urdhërin që e bën këtë sustë të tastierë që të hapë menynë Gnome, e cila është menyja kryesore në Ubuntu.

Hapeni terminalin e Gnome, kopjojeni dhe vendoseni rreshtin e mëposhtëm dhe shtypni Enter në tastierë:

gconftool-2 –set /apps/metacity/global_keybindings/panel_main_menu –type string “Super_L”

Kaq ishte. Nuk është e nevojshme që të bëhet rifillimi (ang. restart) i kompjuterit tuaj që të mundësohet hapja e kësaj menyje, por mund të filloni ta hapni menynë m sustën Windows posa të keni kryer ecurinë e sipërpërmendur.

Shpresoj që ky artikull do t’ju shërbejë për të zgjidhur këtë “problem”./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Bashkimi Evropian, 3.2 miliardë euro për teknologjitë e reja të baterive

Tags >

ubuntu