Vëzhgim

Harddisqet më të mirë të lëvizshëm

Publikuar , 15 Korrik 2008
0
Harddisqet më të mirë të lëvizshëm

 

Kërkoni një produkt me 7200 rpm (rrotullime për minutë). Modele të tilla mund të kërkojnë dhe ushqim të veçantë të energjisë elektrike. Disa porta USB edhe disa porta FireWire nuk ofrojnë furnizim të mjaftueshëm, por janë shumë më të shpejtë në kopjim, në krahasim me disqet e zakonshme 5400 rpm. Për sa i përket qëndrueshmërisë është vështirë të bëhet vlerësimi i disqeve në lidhje me mbrojtjen, për shkak se nuk ekziston ndonjë standard i klasifikimit. Nëse disku do të bartet në çantë dore, kërkoni ndonjë produkt, i cili ofron një farë mbrojtjeje nga goditjet. Shikoni find.pcworld.com/59707 për një udhëtim virtual të disqeve portable nga 12 prodhues.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>