Blog

Hëna së shpejti me rrjet celular

Publikuar , 28 Shkurt 2018
0
Kompanitë e përfshira do të punojnë me PTScientists, një grup shkencëtarët me seli në Berlin. Hëna së shpejti me rrjet celular

Duke folur për tarifat roaming: Hëna së shpejti do të pajisjet me një rrjet celular.

Ky rrjet do të jetë i aftë të transmetojë video HD live nga Hëna në Tokë. Ai do të vihet në funksion nga Vodafone Germany, Nokia dhe prodhuesi i makinave Audi raportoi Reuters.

Projekti u prezantua në Kongresin Mobil Botëror në Barcelonë dhe pritet të jetë funksional në 2019-ën ku SpaceX do të jetë transportuesi.

Kompanitë e përfshira do të punojnë me PTScientists, një grup shkencëtarët me seli në Berlin.

Pavarësisht këtij projekti futuristik, rrjet do të bazohet në 4G dhe jo 5G. Kjo sepse 4G është më e qëndrueshme sesa 5G në faza eksperimentale. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Versioni i ri i aplikacionit nxjerr në pah më të mira e Slack

Tags >

4G