Analiza

Historia e Teknologjisë Celulare

Publikuar , 07 Shkurt 2015
Historia e Teknologjisë Celulare

CellularTechFeat-840x420Ditëve të sotme, telefonët celular kanë një ndikim të jashzakonshëm në jetët tona. Pothuajse çdo gjë e jetëve tona lidhet me këtë teknologji. Ata janë ca kompjutera të vegjël të cilët i mbajmë në xhepat tonë. Që nga argëtimi me video lojërat, shfletimi në rrjetet sociale, leximi i librave elektronike, të gjitha mund të bëhen me një telefon celular.

Teknologjia celulare në vitet e fundit ka ndryshuar në mënyrë drastike. Rreth viteve 2000, në duart tona kishim celularë të mëdhenj që ishin të aftë vetëm të bënin thirrje ndërsa krejt papritmas që nga 2007 filluam ti quanim smartfonë. Po cila është teknologjia që i bëri telefonët të evolojnë në këtë formë? Hidhni një sy infografikut të mëposhtëm për më shumë informacione dhe kuriozitete të teknologjisë celulare. (PCWorld Albanian)

history-cell-phones

LEXO EDHE:  Volumi postar nga jashtë rënie të ndjeshme në 2020

Tags >

celular