Analiza

Historiku i Android-it në Infografik

Mar 7 2014
0 Shpërndarje
Historiku i Android-it në Infografik

History-of-AndroidNëse nuk ju kujtohen përditësimet e Android si “Cupcake” dhe “Donut” dhe nëse nuk keni informacion rreth T-Mobile G1(i prodhuar nga HTC, jo LG siç thuhet në postim), ju duhet të studioni infografikun e mëposhtëm. Edhe nëse dini çdo gjë rreth sistemit operativ më popullor në botë, mbase do kishit dëshirë ti hidhnit një sy historisë së Android-it në këtë formë.

Infografiku i cili është prodhuar nga U.K. Gadgets, jep një pamje të qartë të çdo versioni të Android, duke filluar më versionin 1.5 Cupcake, deri tek version më i fundit Android KitKat 4.4. Gjithashtu kemi edhe një pamje të aplikacioneve falas më popullor dhe atyre me pagesë. (PCWorld Albanian)

History-of-Android (1)History-of-Android (2)History-of-Android (3)History-of-Android (4)History-of-Android (5)History-of-Android (6)History-of-Android (7)History-of-Android (8)History-of-Android (9)History-of-Android (10)History-of-Android (12)

Lajmet e fundit>