Vëzhgim

Hollywood: Të dënohet dhe Hotfile

Publikuar , 09 Mars 2012
0
Hollywood: Të dënohet dhe Hotfile

“Modeli i biznesit të Hotfile është i padallueshëm nga ajo që uebfaqja Megaupload, që së fundi ishte akuzuar penalisht për veprime në të njëjtën mënyrë si Hotfile,” i cili është paditës nga Disney, 20th Century Fox, Universal, Columbia dhe Warner Bros, duke e dorëzuar gjatë të hënës në Gjykatën Jugore të Floridës. “Të pandehurit madje edhe pranuan që ata e kanë formuar Hotfile ‘për të garuar me’ Megaupload.”

Hotfile thotë që është në përputhshmëri me dispozitat e DMCA-s sepse ka ndërmarrë hapa duke përfshirë një agjent të DMCA dhe duke i informuar përdoruesit për rregullën e vet të përsëritur  rreth kundërvajtësit./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>