Vëzhgim

HP ende do të prodhojë tablet TouchPad

Aug 31 2011
0 Shpërndarje
HP ende do të prodhojë tablet TouchPad

“Megjithë lajmërimin për prodhimin e harduerëve webOS, ne kemi vendosur që të prodhojmë një vrapim të fundit të TouchPadëve për të takuar kërkesat e papërmbushura” shkruajti Mark budgell, i cili është një zëdhënës në HP. Faqja paraqitja që të jetë e mbingarkuar dhe për momentin është jo e qasshme, por postimi është ripostuar diku tjetër online.

Tabletat e reja të prodhuara do të dalin në shitje në javët e ardhshme. Ai tha që një numër i kufizuar do të ndërtohet por nuk mund të thuhej saktë sa. “Ne nuk mund të premtojmë që do të kemi mjaft për të gjithë” shkruajti ai.

Njerëzit e interesuar në tableta mund të përcjellin Budgellin dhe zëdhënësen e HP-së, Bryna Corcoran, në Twitter për përditësime se kur do të dalin në shitje tabletat e reja, tha ai./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>