Harduer

HP Mini 1000 Netbook

Publikuar , 28 Korrik 2009
0
HP Mini 1000 Netbook

Versioni bazë me ngjyrë të zezë punon me XP Home ose me ndërfaqen e HP, Mobile Internet (Mi) të ndërtuar mbi Ubuntu Linux, që fillon me një çmim 360$. Të tre modelet bazë, me peshë 2.5 pound, kanë tastierë mjaft të gjerë, ekran 9-inç dhe hapësirë deri në 16GB në solid-state drive ose 60GB në harddisk. Një nga opsionet ju lejon të lidheni në rrjetin e shpejtë të internetit, 3G

 

LEXO EDHE:  Brendi Louis Vuitton trefishon çmimin e këtyre kufjeve wireless