Harduer

HP Envy 15 – Laptopi i parë që do të përkrahë USB 3.0

Publikuar , 14 Janar 2010
0
HP Envy 15 – Laptopi i parë që do të përkrahë USB 3.0

Kur pritet që të bëhet një normë për të gjithë kompjuterët, USB 3.0 thuhet se do të sjellë deri në 10 herë shpejtësi më të madhe trasnferi sesa USB 2.0, që ka qenë USB standarde për pajisjet tona gjatë 8 viteve të fundit.

Konsumatorët do të duhet të konfirmojnë USB 3.0 me CPU-në Corei7 të Envy-t dhe me GPU-në Ati Mobilty Radeon HD 5830, për të arritur përfitimet e plota të avancimit në USB 3.0.

HP Envy me porte USB 3.0 veçse ofrohet përmes ueb faqes së HP-së. Por në rast se nuk jeni adhurues të serisë Envy, atëherë mund të prisni edhe disa javë për modelet HP EliteBook 8540p dhe 8540W, të cilat gjithashtu do të përkrahin standardin e ri.

LEXO EDHE:  Pas shumë vitesh shtyrje mbërrijnë procesorët 10-nanometër të Intel

Lajmet e fundit>