Harduer

HP konfirmon tablet me WebOS në fillim të vitit 2011

Aug 20 2010
0 Shpërndarje
HP konfirmon tablet me WebOS në fillim të vitit 2011

Paralajmërimi është ofruar si përgjigje ndaj një pyetje tërësisht tjetër, përkatësisht nëse iPad ka pasur ndonjë efekt në shitje të netbook-ve.

Ka shumë pak detaje rreth datës së saktë të paraqitjes por një tablet do të jetë i bazuar në WebOS kurse tjetri do të përdor sistemin operativ të Microsoft, Windows 7.

Emri zyrtari i asnjërit model nuk është bërë i ditur, megjithëse kohë më parë Palm nënshkroi për markën tregtare “PalmPad’ si dhe bëri disa hapa tjerë zyrtarë në këtë drejtim, kështu që ka gjasa që njëri të quhet “PalmPad”. /pcworld.al

Lajmet e fundit>