Biznes

HP në kërkim të shefit të ri ekzkutiv

Aug 19 2010
0 Shpërndarje
HP në kërkim të shefit të ri ekzkutiv

Bordi gjithashtu ka vënë në detyrë  si udhëheqës të Komitetit Kërkues. Siç është paralajmëruar më parë komitetit përfshin Marc Andreessen, Lawrence T. Babbio, Jr., dhe Joel Z. Hyatt.

“Ekipi Spencer Stuart do të jetë mjeti jonë në identifikimin e një CEO-je me kualitete të lideri që do të lëviz HP-në në fazën e radhës të zhvillimit” tha Hammergren. “Ne po shikojmë para për të bërë një proces të avancuar dhe konfidencial, dhe si rrjedhojë e kësaj duhet pasur parasysh se nuk do të ketë komente të  mëtutjeshme derisa të jemi gati për të paralajmëruar CEO-në e ri”, deklaroi HP përmes një komunikate për media.

Lajmet e fundit>