Harduer

HP:Printoni çka të doni, ku të doni

Publikuar , 07 Qershor 2010
0
HP:Printoni çka të doni, ku të doni

Përdoruesit e këtij shërbimi të ri teknologjik do të jenë në gjendje të printojnë dokumente nga smartphone i tyre, iPad-i i tyre apo nga një pajisje e çfarëdoshme që ka lidhje në internet.

Shërbimi gjithashtu do të mundësojë që të përdoren edhe aplikacione në kuadër të bashkësisë së HP-së për printer të lidhur me ueb, që mundëson përdoruesit të printojnë një bashkësi të gjërave, duke përfshirë gjëra si Google Maps dhe shumëçka tjetër.

HP gjithashtu ka lansuar edhe printerë të ri që janë të përshtatshëm me shërbimin, dhe çmimet e të cilëve fillojnë prej vetëm 99 dollarë.

LEXO EDHE:  Apple rrezikon penalitete nga Samsung për shitjet e dobëta të iPhone