Vëzhgim

HTC e IBM, bashkërisht për nevojat e klientëve komercial

Publikuar , 22 Janar 2012
0
HTC e IBM, bashkërisht për nevojat e klientëve komercial

Në fillim të IBM Lotusphere, ish prodhuesi i PC’ve ka treguar aplikacione “të mençura biznesi”që bazohen në kapacitetet e një celulari të mençur. David Jaeger nga HTC ka vendosur një cak shitjeje prej rreth 100 milion pajisjesh, duke shpresuar se kurdo që IBM të “të flet për tablet apo Android, HTC të jetë e gatshme për bisedë”. 

“Kompania e gjelbër” raportohet se ka marr përsipër një përgjegjësi të rëndë për të siguruar pajisjet e saja dhe se softueri Scribe i shfrytëzuar në HTC Flyer dhe Jetstream, funksionon shumë mirë me pakot e biznesit të IBM. /pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë