Lajmet

Humble New Tab ofron një faqe të thjeshtë, minimale në Chrome

Publikuar , 19 Tetor 2014
Humble New Tab ofron një faqe të thjeshtë, minimale në Chrome

p5nzjx3ez3umexnnrcnbChrome: Nganjëherë e tëra që ju duhet është një faqe në tabin e ri që është sa më e thjeshtë që të jetë e mundur. Humble New Tab Page e bën pikërisht atë që sapo thamë dhe ofron një faqe të thjeshtë, të bazuar në një listë në tabin e ri.

Humble New Tab Page e kthen faqen në tabin e ri në një listë të faqeve, bookmark-ëve, aplikacioneve dhe gjërave të tjera. Ju mund ta lëvizni listën përreth, të rregulloni se çfarë shfaqet në të dhe t’i ndryshoni ngjyrat. Por nuk ka rëndësi se çfarë bëni, ajo gjithmonë do të mbetet një listë e thjeshtë. Klikoni këtu për të shkuar tek faqja e shtojcës dhe për ta bërë atë pjesë të shfletuesit tuaj. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Lojtari profesionist i Call of Duty tërhiqet për shkak të dëmtimit të dorës