Lajmet

Hyni në forumin e PC World!

Publikuar , 27 Janar 2008
0
Hyni në forumin e PC World!

Vendi ku do të gjeni zgjidhje për problemet tuaja me teknologjinë.

Bëhuni anëtarë i forumit të PC World. Parashtroni problemin tuaj dhe merrni zgjidhje nga ekspertë dhe përdorues të shumtë të teknologjisë informatike. Problemet që keni pasur me harduerë dhe softuerë tani mund t’i zgjidhni me ndihmën e anëtarëve të forumit të PC World. Nuk dini çfarë të blini? Konsultohuni me anëtarët e forumit dhe do të gjeni zgjidhjen më të mirë. Përmbledhjet më të mira nga aktivitetet e forumit do të botohen në PCWorld.

 

LEXO EDHE:  Nëse ju shqetëson privatësia online, ky është shfletuesi që keni nevojë