Analiza

Hyrje në Android për ata që sapo kanë mbërritur (Infografik)

Publikuar , 22 Shtator 2014
0
Hyrje në Android për ata që sapo kanë mbërritur (Infografik)

android-101-feat-840x420Sapo keni blerë një pajisje që ka Android? Atëherë, është më mirë që të familjarizoheni me pajisjen dhe historinë e saj.

Fatmirësisht, Techiesense prodhoi një infografik të dobishëm dhe interesant që ilustron koloritin e shumëllojshëm të Android, i cili është për momentin sistemi operativ më i popullarizuar në tregun e smartfonëve. Për të kuptuar për këto gjëra dhe shumë më tepër, atëherë shikoni infografikun e mëposhtëm. (PCWorld Albanian)

android-101

LEXO EDHE:  MacBook do të kalojnë një fazë të rëndësishme në Vjeshtë