Lajmet

ICTAwardsII-Live

Publikuar , 25 Prill 2012
0
ICTAwardsII-Live
(23.04.2014, 15:00) – Test-Test
 

*******

(23.04.2014, 14:57) – Test Test

——

(23.04.2014, 14:57) – Në prag të procesit të përfundimit të afatit zyrtare të aplikimeve për “Albanian ICT Awards II”, ku pranimet e tyre mbyllen përfundimisht sot, më 31 mars 2014, një proçes tjetër i rëndësishëm i këtij eveneminenti sapo ka filluar. Tashmë organizatorët dhe juria e këtij konkursi mbarëkombëtar kanë nisur procesin e përgatitjes së vlerësimit të projekteve të mbërritura, proces ky që do të finalizohet me shpalljen e fituesve – See more at: https://www.pcworld.al/mblidhet-juria-e-albanian-ict-awards-ii-per-te-filluar-procesin-e-vleresimit-te-kandidateve/#sthash.qxQHpd0w.dpuf

********

(25.04.2014, 17:255) – Së shpejti fillon hapja e regjistrimeve për pranimin e të ftuarve në Mbrëmjen Gala të Albanian ICT Awards II. Qëndroni me neve. Mos harroni, të gjithë të interesuarit mund ta ndjekin drejtpërdrejtë transmetimin në YouTube duke klikuar këtu http://www.youtube.com/watch?v=Vk3uCL9uMFU

*******

(23 April, 2014 @ 14:51:19) – Konkursi mbarëkombëtar “Albanian ICT Awards II” tashmë është kthyer në një institucion të vlerësimit të gjithë atyre talenteve shqiptarë në sektorin e ICT, në promovimin dhe mbështetjen e tyre për të ecur në rrugën e inovacionit. Pas një udhëtimi të gjatë nëpër qytete e Shqipërisë dhe Kosovës, por edhe në institucionet akademike dhe shtetërore “Albanian ICT Awards II”, arriti të tërheqë kureshtjen dhe interesin e qindrave të rinjve, por jo vetëm, të cilët patën në dispozicion rreth dy muaj kohë për të dorëzuar aplikimet e tyre për pesë kategoritë e çmimeve: ICT Inovacioni i vitit; ICT Akademiku i vitit; ICT Mobiliteti i vitit; ICT Diploma e vitit dhe ICT Ylli në ngritje i vitit.

*******

 (23 April, 2014 @ 13:54:19) – Tashmë numërimi mbrapsht ka filluar. Eventi i shumëpritur  “Albanian ICT Awards II” pritet të mbahet në një Natë Gala me të ftuar personalitete të ndryshme të jetës politike, ekonomike, kulturore nga hapësira mbarëshqiptare,  siç edhe jeni informuar më 25 prill 2014 në Tiranë. Por pjesë e këtij eventi nisur edhe nga profili që ka do jenë edhe personalitetet më të spikatura të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në gjithë hapësirën mbarë shqiptare, si ekspertë, menaxherë, përfaqësues të botës akademike dhe sipërmarrës të suksesshëm në sektorin e ICT-së. Qëndroni me ne në këtë transmetim të drejtpërdrejtë për tu njohur me detaje dhe surpriza të reja në vazhdim.

LEXO EDHE:  Lufta tregtare zhvendoset drejt ekonomisë së internetit

*******

(25.04.2014, 19:08) – Ministra Harito mban fjalim

*******

(25.04.2014, 17:45) – Është hapur sistemi i pranimit të të ftuarve dhe falë kompanisë Albsoft, të cilën e falënderojmë, është duke u menaxhuar me QR-Code Reader i tërë proçesi i regjistrimit, duke eliminuar kështu letrën, pritjet e gjata dhe balblabla. Sistemi i Event Manager me të cilin Albanian ICT Awards II po proçesohet është www.em.albsoft.com

*******

(25.04.2014, 17:255) – Së shpejti fillon hapja e regjistrimeve për pranimin e të ftuarve në Mbrëmjen Gala të Albanian ICT Awards II. Qëndroni me neve. Mos harroni, të gjithë të interesuarit mund ta ndjekin drejtpërdrejtë transmetimin në YouTube duke klikuar këtu http://www.youtube.com/watch?v=Vk3uCL9uMFU 

Lajmet e fundit>