Lajmet

IDC shpall HP Exstream “Lider i tregut”

Publikuar , 27 Tetor 2009
0
IDC shpall HP Exstream “Lider i tregut”

Sipas këtij raporti “Në kohën kur HP ka blerë Exstream Software në vitin 2008, kompania është rritur dhe është kthyer në lider për softuerët dinamik të automatizimit të raporteve.

HP Exstream i ndihmon kompanive që të reduktojnë kostot dhe përmirësojnë efektivitetin e komunikimeve të tyre – nga deklaratat e ndryshme në tirazhe të larta, faturave, publikimeve komplekse dhe deri tek aplikacionet për vetë-shërbim në web, deri tek korrespodenca e personalizuar, propozimet dhe formularë të kompletuar në mënyrë interaktive.

“HP Exstream ka për qëllim të ofrojë platformë për kompani që të mund të plotësojë nevojet e komunikimit të personalizuar – në çfarëdo mase, formati dhe çfarëdo kanali.” Deklaroi Melissa Webster, nën presidente e programit, Teknologjitv e Përmbajtjes dhe Mediave Digjitale, IDC.

Më shumë rreth programit HP Exstream mund të lexoni në: www.hpexstream.com.

 

 

LEXO EDHE:  WhatsApp Business mbërrin në iOS

Lajmet e fundit>