Harduer

iKeyboard – Një tastierë virtuale për iPad-in tuaj

Publikuar , 19 Maj 2011
0
iKeyboard – Një tastierë virtuale për iPad-in tuaj

Në shikim të parë, ju mund ta shihni atë si një tabletë të re dhe jo si një shtojcë. iKeyboard është “një mbulim i hollë dhe i lehtë që kapet në ekranin e iPad; mbulesa ka dritare të veçanta që i mbulojnë të gjitha sustat virtuale në tastierën që paraqitet në ekran, në iPad.” Tashmë ky projekt është duke u financuar dhe do të jetë së shpejti i gatshëm në treg.

 

LEXO EDHE:  MacBook do të kalojnë një fazë të rëndësishme në Vjeshtë