Vëzhgim

Ilustrim i përdoruesve të Twitter dhe Flickr në botë

Jul 30 2011
0 Shpërndarje
Ilustrim i përdoruesve të Twitter dhe Flickr në botë

Pikat e kuqe përfaqësojnë fotografitë e Flickr, ndërsa pikat e kaltërta janë cicërimat. Pikat e bardha janë të vendeve që paraqesin bashkëdyzim të këtyre dy faqeve. Zotëri Fischer përqendrohet në Evropë dhe Amerikën Veriore, ku përdorimi i kompjuterit dhe i internetit është më i madh, duke formuar harta të hollësishme për qytete të mëdha, duke përfshirë Nju Jorkun, Barcelonën dhe Tokion – po ashtu dhe tërë globin.

Kontrollojeni faqen e tij në Flickr për t’i parë të gjitha hartat për Twitter/Flickr./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>