Vëzhgim

Impulse Technology padit Microsoft’in

Jul 23 2011
0 Shpërndarje
Impulse Technology padit Microsoft’in

Microsoft ka emëruar harduerin e saj Kinect (një term që është përdorur në patentën e Impulse Technology), por kompanitë tjera që janë përfshirë në padi thuhet se janë aty për shkak se prodhojnë lojëra që përdorin Kinect për të përcjellë lëvizjet e trupit.

Sipas Patent Arcade, Impuse nuk po kërkon vetëm dëmshpërblim me para, por bllokim permanent – që nëse aprovohet i bie se hardueri dhe softueri Kinect më nuk do të shitet në SHBA. /pcworldalbanian

Lajmet e fundit>