Vëzhgim

Injorimi me Google+ më pak i rëndë se bllokimi

Aug 26 2011
0 Shpërndarje
Injorimi me Google+ më pak i rëndë se bllokimi

Më parë, anëtarët e Google mund t’i bllokonin të tjerët, por tani nuk mund ta bëjnë këtë.

Dhe për shkak se Google nuk i tregon një personit që është injoruar, Google+ tani ua mundëson të mosqenurit shoqëror: njerëzit e injoruar ende mund të tregojnë nëse janë në një nga rrathët tuaj, duke paraqitur një ndjekje e cila në praktikë nuk është e vërtetë.

Ju gjithashtu mund të injoroni njerëz të cilët nuk janë duke ju ndjekur por ju i ndiqni ata, postimet e të cilëve do të paraqiteshin në rrjedhën tuaj “incoming”.

Ju gjithashtu mund të injoroni njerëz të cilët nuk janë duke ju ndjekur por ju i ndiqni ata, postimet e të cilëve do të paraqiteshin në rrjedhën tuaj “incoming”.

Ja se si mbrëmë programerja në Google+, Olga Wichrowska, e përshkruajti veçorinë:

Injorimi i dikujt është kryesisht të thuhet se ju nuk jeni thjesht të interesuar – mbase ju nuk i njihni ata, ose ndoshta ju nuk doni që të shihni se çfarë ata janë duke shpërndarë. Kur ju ja bëni Ignore dikujt, disa gjëra ndodhin në Google+, duke përfshirë:

-ju nuk mund të shihni ndonjë nga postimet e tyre në rrjedhën Incoming.

-ju nuk do të merrni lajmërime për aktivitetet e tyre.      

-ju nuk do t’i shihni ata në faqen tuaj të rrathëve./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>